Udbytte af at arbejde som frivillig mentor

Stå ikke i stampe - brug din rampe

Du er her:  Brug din rampe  >  Frivillig mentor  >  Udbytte af at arbejde som frivillig mentor i projektet

 

Udbytte af at arbejde som frivillig mentor i projektet

 

Hvad får du ud af at være frivillig mentor i projektet?


Som frivillig får du en mulighed for at gøre en forskel for en udsat gruppe mennesker i samfundet. Samtidig får du erfaringer med organisatorisk arbejde.


Du bliver en del af en forening med over 100 frivillige, og som frivillig mentor i “Stå ikke i stampe – brug din rampe” vil du få mulighed for at arbejde med sårbare mennesker, der har brug for en ekstra støtte. Som frivillig mentor i projektet kommer du til at samarbejde med andre frivillige mentorer, som brænder for at gøre en forskel for psykisk sårbare mennesker.


Sparring og vidensoptimering

Der vil fra projektets side løbende tilbydes sparring, rådgivning og vidensoptimering om psykiske sygdomme til de frivillige mentorer. Der vil efter behov være mulighed for at få sparring på en konkret oplevelse eller hændelse med borgeren. Denne sparring tilbydes af medarbejdere fra SIND Pårørenderådgivning i Risskov, Aarhus.

Derudover vil der i 2017 blive mulighed for at deltage i undervisning om psykiske sygdomme.


Netværksmøder

To gange årligt etableres der netværksmøder med andre frivillige mentorer fra projektet, hvor der vil være mulighed for at dele sin viden og erfaringer om dét, at være frivillig mentor for en psykisk sårbar person med andre i samme situation. Det kan ofte være yderst brugbart både at dele egne erfaringer og høre om andres måder at arbejde som frivillig mentor på, da man kan få og give inspiration til hinanden. Dette vil ligeledes finde sted hos SIND Pårørenderådgivning i Risskov, Aarhus.


Der udarbejdes et skriftligt bevis på, at du har arbejdet som frivillig mentor i projektet.

midt_logo_gengivelse_14