Udbytte af at arbejde som frivillig mentor

Rampen til det gode job

Du er her:  Rampen til det gode job  >  Frivillig mentor  >  Udbytte af at arbejde som frivillig mentor i projektet

 

Udbytte af at arbejde som frivillig social mentor i projektet

 

Hvad får du ud af at være social mentor i projektet?

 

Som frivillig får du en mulighed for at gøre en forskel for en udsat gruppe mennesker i samfundet. Samtidig får du erfaringer med organisatorisk arbejde.


Du bliver en del af en forening med over 100 frivillige, og som frivillig social mentor i “Rampen til det gode job” vil du få mulighed for at arbejde med sårbare mennesker, der har brug for en ekstra støtte. Som frivillig i projektet kommer du til at samarbejde med andre frivillige sociale mentorer, som brænder for at gøre en forskel for psykisk sårbare mennesker.


Sparring og vidensoptimering

 

Der vil fra projektets side løbende tilbydes sparring, rådgivning og vidensoptimering om psykiske sygdomme til de frivillige sociale mentorer. Der vil efter behov være mulighed for at få sparring på en konkret oplevelse eller hændelse med borgeren.

Som frivillig social mentor vil du aldrig stå alene – der vil altid være mulighed for sparring fra projektet m.m.

Netværksmøder

 

To gange årligt etableres der netværksmøder med alle frivillige sociale mentorer, der er tilknyttet projektet. Der vil her være mulighed for at dele sin viden og erfaringer om dét, at være frivillig social mentor for en psykisk sårbar person med andre i samme situation. Det kan ofte være yderst brugbart både at dele egne erfaringer og høre om andres måder at arbejde som frivillig social mentor på, da man kan få og give inspiration til hinanden. Netværksmøderne foregår hos SIND Erhverv.

midt_logo_gengivelse_14